[外置硬碟] 粗用好選擇transcend 2tb 25h3 usb3.0 外置硬碟

個人粗用D野都特別粗, 早兩星期又死左隻hdd @#$%@#%
諗住就電腦節索下料先,行過高登都已經有D電腦節價錢牌貼左出黎
俾我執到呢隻粗人必用外置硬碟, 去圖再講

正面相

3年保、台灣造、代理上門收送

近鏡, 其實隻野已經係rubber包住 個底仲有防滑坑紋 安全到呢~

軟件支援足料

HD Tune Test

用後感:
見到隻hdd我就知要買佢,因為根本就係設計俾我D粗漢用又內又外防震 + 美軍標準無得輸啦
一鍵backup + Recover, 加密等軟件實用性高
個sales話$699保正係電腦節價抵到爆Ga La,我信左買左希望無蝕底啦
上次死個兩隻都係死雞,今次一於試下台灣仔希望唔好咁快死啦
佢唯一缺點亦係優點位"身形" 要加護係要犧牲吓

多謝

裏面個 disk 話唔定係死鷄  

師兄最好用 Crystal Disk Info 測吓係乜饀啦  

安卓

近鏡, 其實隻野已經係rubber包住 個底仲有防滑坑紋 安全到呢~
神之男 發表於 2015-8-16 01:46 AM

好怕d rubber用一排之後黐立立

裏面個 disk 話唔定係死鷄   

師兄最好用 Crystal Disk Info 測吓係乜饀啦   

安卓 ...
imax 發表於 2015-8-17 19:13

原來係隻WD感覺都好D

好怕d rubber用一排之後黐立立
TH30 發表於 2015-8-17 19:36

可能要睇D膠質素,n年前用過隻法國牌又無乜野當其時真係貴到pk

原來係隻WD感覺都好D
回覆 4# 神之男

咁就飲得杯落 !!  

今日都買左隻
649, 2TB 抵玩

兩日相差50

回覆 8# arwah1234

都係睇定D,話唔定仲有得平
 留番去電腦節睇吓咩價位先

我都有興趣買返隻,黃金邊間買最平?thx