[隨身碟] SanDisk CZ73 Ultra Flair 64GB 速度測試

有時想揾下邊d手指速度有保證真係幾難下
揾評測都難,尤其是新出既手指

呢隻SanDisk CZ73 Ultra Flair好似新出冇幾耐
簡單search下google,唔似有任何評測
希望幫到大家

朋友剛要買新手指,所以嘗試CZ73
個人估計CZ73係要黎replace CZ48既product

入手價:HKD 140 (64GB),都算合理
寫入速度都幾驚喜,可以reach 100MB/s
本人唔係d咩專業人士,有d咩請各位指教

CZ73

SanDisk Ultra Flair 64GB_2.jpg

CZ73

SanDisk Ultra Flair 64GB.jpg

再求其咁附上SanDisk CZ43 Ultra Fit 128GB
呢隻手指係發熱超勁!!! 熱到辣手!!!
總之插入電腦唔load野,都係超熱。

SanDisk Ultra 128GB.png

再求其咁附上SanDisk CZ43 Ultra Fit 128GB
總之插入電腦唔load ...
Stevenchun 發表於 2015-11-24 22:21

又幾過癮 喎
哈哈哈哈

呢隻SanDisk CZ73 Ultra Flair好似 ...
Stevenchun 發表於 2015-11-24 22:19

講真 細手指
黎計咁既SPEED 尚可
只係4K睇落好慢下

總之插入電腦唔load ...
Stevenchun 發表於 2015-11-24 22:21

CZ43 太細的手指個人真是不建議買

CZ73 有性價比 :good:

呢隻SanDisk CZ73 Ultra Flair好似 ...
Stevenchun 發表於 2015-11-24 22:19

邊度買HKD 140?:drool:

邊度買HKD 140?
bihari 發表於 25-11-2015 11:48

匯訊

熱到辣手咁誇張? 唔知會唔會影響耐用性...
外型幾靚仔!

CHING 邊度入手?~~

Ching呢隻手指熱唔熱? 抄大file快唔快?
而家128GB做緊27.99, 想買返隻
http://www.amazon.com/gp/product/B015CH1PJU/