[隨身碟] 首發世界最細apple手指 Jet Drive Go 500 追加測速

開場,終於俾我等到呢隻睇落靚仔既lightning OTG 手指!!!!
是咁的,自閉既蘋果唔夠位用一向都係我地呢班果粉最頭痛既部份
直到上年開始見到有SaxDixk 出左o個塊半張八達通size既OTG
即時亮起左曙光,但無奈佢真係大件兼樣衰睇ching D 包膠仲話慢到想死
我唯有焗等啦~ 果然科技是每天都在進步的 呢隻transcend OTG 就似d樣啦

2年行保, 台灣造, 有MFi認証

開盒啦

好有誠意跟左兩個蓋夠細心

全金屬手感very good, 接位留左空間用蘋果皮都無阻

$1半徑咁闊咋

合體圖

同部Mac機襯哂

Mac機同PC過avi或大file行到成80-12x MB/s, app識自己分類file
種類ms office, iword, pdf, avi, mp3 等全部直讀順暢
iphone 裡面既file 亦都可以通過share 或 傳送去手指,如果有D
file要即時過俾人或清位都好啱駛
唯一缺點$$$$$$$$$$$$, 但我都知燒鵝就梗係燒鵝咁既價嫁啦

追加速度測試

大家自己睇啦唔hard sell 啦

官方app介紹有興趣既ching自己研究啦
https://www.youtube.com/watch?v=bFpKhR-9qOY

廣告文
呢d手指幾好都冇用
都係要睇本身個ios app 好唔好用
唔係幾貴都係哂氣
咁貴不如升內存算啦
隻手指讀到既野都係限左本身既apps
share 比其他apps 又要copy 多一份

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

回覆 2# chung922

升級內存? CHING 你部 Android 黎架?

回覆  chung922

升級內存? CHING 你部 Android 黎架?
SimpleParallax 發表於 2016-4-27 11:43

Iphone 128gb
Iphone 定android 內置記憶體我簡稱叫內存
我意思係寧願比多八百蚊加大內存
隻手指都成七百蚊
咁點解我仲要買?
我比錢加大內存好過
仲有佢軟體又唔係做得好
要copy一份去其他app先得

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

有需求,就有供應架啦 CHING
你住大屋即,唔代表其他人都係架嗎

回覆 2# chung922

多謝ching抬舉,寫幾隻字就有糧出咁筍有介紹就唔該PM我一下
P.S. 有早知就無乞衣啦~ 唔夠位都要諗計家啦鬼叫自己係果粉咩

樓主有冇詳細速度測試圖想參考下

回覆  chung922

多謝ching抬舉,寫幾隻字就有糧出咁筍有介紹就唔該PM我一下
P.S. 有早知就無乞衣啦~ ...
神之男 發表於 2016-4-27 23:40

支持開箱,其實唔洗理呢類回應.

私人開箱文/公司開箱文都好, 都係比大家一個參考.

我都有D興趣,支持開箱

算九數把啦,呢D手指如果冇用邊有廠會出
唔通你叫我響電腦用USB插iPhone過套電影,用USB2.0 慢到痴線
仲要話你聽個格式iOS 唔Support
呢D手指大把好處我唔再多講,因為對佢黎講 講黎都哂九氣
重點:如果我用128GB都唔夠,咁不如你幫我諗下方法解決佢