[記憶卡] S7 EDGE 配Kingston SDCA3 128GB快卡

之前NOTE 2試過唔用三叔卡結果出事, 今次原本都諗住買返三叔卡
但三返D卡真係好費, 上網睇又好似冇人話S7E 唔用三返卡會出事
結果走左去買Kingston SDCA3快卡, 需然都知佢一定行唔盡張卡既速度
但都估唔到都真係幾下....

呢張香討有人死過2次3,4 日炒,換完又炒

唔好嚇我。。。希望生性啦

via HKEPC Reader for Android

之前NOTE 2試過唔用三叔卡結果出事, 今次原本都諗住買返三叔卡
但三返D卡真係好費, 上網睇又好似冇人話S7E  ...
阿華田 發表於 2016-4-30 18:57

其實已經算好快!我同Kingston呢張128GB快卡好有興趣,請問市價賣緊幾多錢?

其實已經算好快!我同Kingston呢張128GB快卡好有興趣,請問市價賣緊幾多錢? ...
kcyipgar 發表於 2016-5-2 21:19

打錯字:我對Kingston呢張快卡好有興趣...

我買$599

其實只係部S7E食唔晒張卡, 本身張卡快好多

我買$599

阿華田 發表於 2016-5-3 16:04

都幾貴, 等再平D至考慮!