[記憶卡] 想買張64GB MICRO SD 比SURFACE2 用.請推薦

SanDisk Extreme MicroSDXC UHS-I Card with Adapter 64GB
TOSHIBA Exceria Microsdxc(T-flash) 64GB 48MB/s C10
請問呢兩張邊張好?
或者有無平平地百零蚊既推薦?
只用來儲存文件.相.OFFICE檔
唔該晒

TOSHIBA Exceria 有張新版的,R90, 64G 好似100左右,粗用ok la

TOSHIBA Exceria 有張新版的,R90, 64G 好似100左右,粗用ok la
cyruschan112 發表於 2016-6-19 20:39

今日買左
趕時間係九龍灣買$145
係咪簡體字個張?

今日買左
趕時間係九龍灣買$145
係咪簡體字個張?
wongja 發表於 2016-6-19 23:16

卡上寫住U3 就係

SURFACE2 的讀卡機支援快卡嗎 ?

卡上寫住U3 就係
arwah1234 發表於 2016-6-20 02:39

shit 買左舊版
不過算啦都係百零蚊,遲d直上128gb 先買張靚野

shit 買左舊版
不過算啦都係百零蚊,遲d直上128gb 先買張靚野
wongja 發表於 2016-6-20 11:15

慢卡 U1 M301 一舊樓下, 快少少的慢卡 U3 M302 $10x 但度度缺貨

SanDisk Extreme MicroSDXC UHS-I Card with Adapter 64GB
TOSHIBA Exceria Microsdxc(T-flash) 64GB 48MB/ ...
comemon1 發表於 2016-6-19 17:09

只用來儲存文件.相.OFFICE檔<---唔駛快卡....簡簡單單就夠...