[隨身碟] 請問那兒有售「鎖匙形」的 USB 手指呢?

早幾年,LACIE 出過「鎖匙形」的 USB 手指

最近想買,掛鎖匙扣,但發現高登黃金都無,唔知有無師兄知道那兒有呢?
容量唔洗大,8gb都夠洗,只係想平平地買嚟看門口姐,謝謝

依隻呢, OK嗎?
金的士對面果間, 唔記得叫乜野名, 專賣手指memory咭同手機配件

依隻呢, OK嗎?
金的士對面果間, 唔記得叫乜野名, 專賣手指memory咭同手機配件

...
peterma 發表於 2016-10-18 18:55

多謝師兄,但好似厚咗啲,LACIE 嗰款好薄、一片過,我直頭想睇落似鎖匙,唔起眼嗰種

多謝師兄,但好似厚咗啲,LACIE 嗰款好薄、一片過,我直頭想睇落似鎖匙,唔起眼嗰種 ...
dearkaki 發表於 2016-10-18 19:29

我印象中果間仲有幾隻可以套落鎖匙扣到,
你可能自己要去睇下

回覆 2# peterma

我都想買

回覆 1# dearkaki

我見過灣電有,不過好似係usb2.0
cut星好似都有,不過都係usb2.0
貴過買其它牌usb3.0

回覆  dearkaki

我見過灣電有,不過好似係usb2.0
cut星好似都有,不過都係usb2.0
貴過買其它牌usb3.0 ...
itpeanut 發表於 2016-10-19 00:08

其實都 ok 既,我只求看門口,放喺鎖匙包,有就得嗰種,thanks

早幾年,LACIE 出過「鎖匙形」的 USB 手指

最近想買,掛鎖匙扣,但發現高登黃金都無,唔知有無師兄知道那 ...
dearkaki 發表於 2016-10-18 17:28

樓主可以試下去旺電搵下
海鮮舫嗰層有機

樓主可以試下去旺電搵下
海鮮舫嗰層有機
HONG-BAC 發表於 2016-10-19 10:41

去了,但唔見

回覆 9# dearkaki

https://www.bhphotovideo.com/c/p ... belKey_USB_2_0.html

今日cut星見到呢隻,如果無記錯,$39 8GB