[隨身碟] [測試]Sandisk Ultra CZ48 64GB 有驚喜

今日入手左隻Sandisk Ultra CZ48 64GB
諗住自己做功課用,唔需要極速,所以無買extreme
買Ultra算,點知速度都唔錯喎,R/W rate都接近100MB/s
平野有好野

Sandisk CZ48 64GB (ATTO).PNG

Sandisk CZ48 64GB (CDM).PNG

Sandisk CZ48 64GB (FastCopy-Actual).PNG

Ultra同Extreme最大分別係Random I/O
如果你用黎整bootable installer就發覺時間差幾倍閒閒地

回覆 2# KinChungE
其實如果主力做bootable installer,係咪買16GB/32GB 已經夠?
好似同時只可以做得1個ISO嘅bootable installer?

回覆  KinChungE
其實如果主力做bootable installer,係咪買16GB/32GB 已經夠?
好似同時只可以做得1個ISO嘅 ...
Onegai 發表於 2017-2-19 19:50

官方工具只可以整一個
非官方可以整N個

回覆 4# KinChungE
原來係咁~受教了

今日入手左隻Sandisk Ultra CZ48 64GB
諗住自己做功課用,唔需要極速,所以無買extreme
買Ultra算,點知速度都 ...
Onegai 發表於 2017-2-19 19:23

都唔錯喎.... 要黎抄大FILE ISO MKV 不錯喎.
CHING 入手幾銀?

官方工具只可以整一個
非官方可以整N個
KinChungE 發表於 2017-2-19 19:51

如果整mult ISO boot 又唔知點睇呢?

回覆 6# 556556bt

灣仔入手130

回覆  556556bt

灣仔入手130
Onegai 發表於 2017-2-19 20:42

ic.... 呢隻手指好似最近升價不少.

ic.... 呢隻手指好似最近升價不少.
556556bt 發表於 2017-2-19 22:33

64GB $130, 升價?