其實而家係咪唔好買 Netbook 住呢...等 Windows 7 Starter 出咗先

唔多覺而家 D Netbook 有 windows 7 upgrade offer...=[

starter   maximum 3apps ....我用xp好個..

原帖由 ch3mistry 於 2009-8-27 13:14 發表
starter   maximum 3apps ....我用xp好個..

Windows 7唔係冇左喇咩?...

原帖由 ch3mistry 於 2009-8-27 13:14 發表

li 個限制取消咗喇..

win7 starter will run much faster?
but i would rather use back XP Home...

科技呢D野,冇話等唔等,到出左win7後又話等netbook行dual atom+ion,出左dual atom+ion netbook又話等減價,咁真係一世都喺度等,唔駛買

原帖由 bowieksh 於 2009-8-27 15:00 發表
科技呢D野,冇話等唔等,到出左win7後又話等netbook行dual atom+ion,出左dual atom+ion netbook又話等減價,咁真係一世都喺度等,唔駛買

不過爭兩個月咋 wor...而且 starter edition 又冇 retail...一定跟 netbook ....

原帖由 怪盜^o^雷斯 於 2009-8-27 15:01 發表

不過爭兩個月咋 wor...而且 starter edition 又冇 retail...一定跟 netbook ....

做人最辛苦就行等!!到佢真係出左你買左部netbook,你就保証多久唔會換機?另我諗跟得7仔都預左比多幾舊水,數就係一樣咁計的!!
retail→→你保証唔出??唔出咪去華強走轉law

原帖由 bowieksh 於 2009-8-27 15:10 發表

做人最辛苦就行等!!到佢真係出左你買左部netbook,你就保証多久唔會換機?另我諗跟得7仔都預左比多幾舊水,數就係一樣咁計的!!
retail→→你保証唔出??唔出咪去華強走轉law

部機唔係自己用麻....應該都好幾年後...因為只係作為一個人o既 second PC....而且佢用緊 7 仔又幾好...冇理由落番 XP 麻.....跟機 windows 抵 D 麻...
如果另外加錢買...買 Home Basic 啦....

甘要用( 工作 )就幾錢都要買~~~甘你用來玩幾時出有D乜分別??