請教 samsung n110 或 n120

哪一部效好? 性價比
唔該大家

n110好似係用n270 cpu, 非鏡面screen, 個screen會大少少, 同埋續航力好似長過n120
而n120係用n280 cpu, 鏡面screen, 多咗SRS同埋個所謂subwoofer, 但機身闊過n110

n110我唔知價錢所以分析唔倒性價比邊個會高啲, 都係等其他會員補充啦

原帖由 whchan921 於 2009-9-3 17:24 發表
n110好似係用n270 cpu, 非鏡面screen, 個screen會大少少, 同埋續航力好似長過n120
而n120係用n280 cpu, 鏡面screen, 多咗SRS同埋個所謂subwoofer, 但機身闊過n110

n110我唔知價錢所以分析唔倒性價比邊個會高啲, 都係等其他會員補充啦

n110 好似三千一到 n120 好似三千六左右

n280 cpu 好似慳電過 n270 cpu, n120 性價比好

原帖由 shar 於 2009-9-6 18:57 發表

n110 好似三千一到 n120 好似三千六左右

n120 only $31xx in高登

仲N120, N130同N140都出左啦

原帖由 c_hing99 於 2009-9-6 19:20 發表
n280 cpu 好似慳電過 n270 cpu, n120 性價比好

好似 n120 網絡卡行 g
n110 行n

原帖由 david1976 於 2009-9-6 20:30 發表
仲N120, N130同N140都出左啦

嘩~~
好亂呀~~太多大多機 唔駛訓

原帖由 shar 於 2009-9-6 20:41 發表

嘩~~
好亂呀~~太多大多機 唔駛訓

http://www.umpcfever.com/news/?postid=2989
行win7  點頂啊
另外n120 有樣唔好 ~ <<走左去下面 alt道

唔該以上幾位會員 回應先