睇到1月15號電腦節..

我想問我應唔應該係到時入手部AOA 150.還是olevia x11a?
唔應該的話其實係咪應該等新一代ATOM?
我唔急用,暫時仲可以HOLE住先

其實邊開WORK邊MSN邊FACEBOOK,AOA150可以嗎?
有時單睇下片,但係都係動漫畫既質素(行唔行到?)

你要咪入, 無話幾時0岩時候

新ATOM都唔係比上一代好好多

咁其實有無brother知道電腦節如果想買部平netbook,,
2000蚊樓下最好選擇係咩呢?
無乜打機,,有都係打下Dflash game同war kf咁架ja,,
8吋mon以上,,主要係用office做功課~

有冇D 仲便D  我ONLY上網

原帖由 hipsmpanpan 於 2010-1-9 14:22 發表
咁其實有無brother知道電腦節如果想買部平netbook,,
2000蚊樓下最好選擇係咩呢?
無乜打機,,有都係打下Dflash game同war kf咁架ja,,
8吋mon以上,,主要係用office做功課~

打 flash game 全線 Atom 收工, 唔駛諗

原帖由 tunster 於 2010-1-9 14:39 發表

打 flash game 全線 Atom 收工, 唔駛諗

禁only上網 呢?
全新有機便得幾便

原帖由 jouathen 於 2010-1-9 15:09 發表

禁only上網 呢?
全新有機便得幾便

上旺電睇下0的 under 2k 0既山寨機, 再唔係 olevia 0既 FreeDOS 版都 ok 平

但好老實, 我見識過 N280 0既 Flash 能力, 窒到不能接受, 要有心理準備, 因為我唔知你要去咩網, 有時功課網都會有 flash.

除非睇中又特別平 如果唔係我都會返腦場揀
趁人少少 慢慢睇慢慢試 試岩先買

原帖由 joanna 於 2010-1-9 15:16 發表
除非睇中又特別平 如果唔係我都會返腦場揀
趁人少少 慢慢睇慢慢試 試岩先買

無錯,
電腦節就算有得比你試都試到趕頭趕命,
我寧願去返腦場慢慢揀慢慢試