會買 aom n450機的朋友...你地會選邊部?同埋請買左既c hing 分享下!

hp mini 210
asus 1005pe
msi u135
samsung n150
fujitsu mh380 超貴 唔低買-.-

仲味有消息:::
lenovo s10-3
msi u160
samsung n220
唔知各位會揀咩心水機呢?

如果要買緊係選hp mini 210有1366x768 resolution,不過最好等佢遲D加埋broadcom硬解晶片先買,不過俾我就買HP 311 or CULV好過啦

如果係atom n450
個人會覺得ASUS 1201N

原帖由 superspike 於 2010-1-11 17:31 發表
如果要買緊係選hp mini 210有1366x768 resolution,不過最好等佢遲D加埋broadcom硬解晶片先買,不過俾我就買HP 311 or CULV好過啦

冇錯, Atom 加埋 HD, CULV 真係唔貴得幾多

其實好多報告都話Atom n450除省電外 效能與舊的n280冇分別,何必浪費金錢買n450 le 不如買n280執平貨仲好

原帖由 haro2003 於 2010-1-11 23:56 發表
其實好多報告都話Atom n450除省電外 效能與舊的n280冇分別,何必浪費金錢買n450 le 不如買n280執平貨仲好

既然你咁講..
舊的n280唔會平好多囉...

幾個月前我想買 5101, 一兩個月之後又有 311, 而家又有 210, 舊model 既價錢又大乜點下跌..n270 既model又唔係平得幾多...唔買好過

原帖由 uci 於 2010-1-12 01:27 發表
幾個月前我想買 5101, 一兩個月之後又有 311, 而家又有 210, 舊model 既價錢又大乜點下跌..n270 既model又唔係平得幾多...唔買好過

5101好呀.... 趁低吸納啦師兄..

原帖由 Mr.y 於 2010-1-12 00:07 發表

既然你咁講..
舊的n280唔會平好多囉...

咁市場上有好多盲目的玩家及唔做search的買家去買新機
仲有一D唔識野 / 冇品的售貸員去推介比買家:funk:
而且n280又要清倉 ,所以n280價位係會下降

原帖由 rayngwm 於 2010-1-12 01:30 發表

5101好呀.... 趁低吸納啦師兄..

hp 5101 (1366x768)依部係唔的選擇
外觀靚又7k2轉HHD,如果加到Broadcom HD Card又唔錯