高清西甲首場 - 皇馬 vs 拉科魯尼亞 , 多圖

接近19Mbps既H264, 畫面方面無野好挑剔架喇
係個旁述古怪D, 兩聲道仲要一邊西班牙文一邊英文咁, 淨睇已經賺左, 正

咩電視台播

原帖由 frankiepoon 於 2009-8-30 10:37 發表
咩電視台播

Mediapro

原帖由 kennylam777 於 2009-8-30 14:05 發表

Mediapro

請問你響邊度download架?

原帖由 kennylam777 於 2009-8-30 14:05 發表

Mediapro

GOL Television

以前皇馬主場個訊號係 Sogecable 負責,佢地又唔肯俾個16:9 訊號 Mediapro 上衛星,搞到皇馬主場永遠矇查查

第一張同尾二o個張好正!!!!
個contrast 好出

唔知香港個西甲權仲搞成點....如果係now 播...就有得睇HD喇 ......我有now sports HD

點先睇到

原帖由 l00132 於 2009-8-30 17:43 發表
第一張同尾二o個張好正!!!!
個contrast 好出

唔知香港個西甲權仲搞成點....如果係now 播...就有得睇HD喇 ......我有now sports HD

師兄可唔可以cap幾張now sports HD英超黎睇下
我諗緊續睇英超加開660定開I-CABLE睇高清歐聯

原帖由 Lampard 於 2009-8-30 18:40 發表

我用LCD TV黎睇....cap 唔到俾你呀
要感受HD足球,最好落門市睇喇
我都係去左門市之後俾人.........

原帖由 Lampard 於 2009-8-30 18:40 發表

兩者個pixel 有別
660係 h264 720p,唔知係10M 定係 8M
cable201 係12Mbps h264 1080i

同埋印象中而家都唔係有咁多 PCCW 門市做 660 demo