有冇人用過Corsair Hydro H50

我昨晚同個德國reviewer吹水時,佢話Corsair Hydro H50而家在德國賣得好紅下,佢話呢套o野本來係貼north q的,而家貼左corsair。
想問下有冇人用過?有咩特點?如果唔太貴我都想訂返隻來同風冷散熱器比一下,當係第一套做測試的水冷套裝都好。

原帖由 tonychoi 於 2009-8-28 09:35 發表
我昨晚同個德國reviewer吹水時,佢話Corsair Hydro H50而家在德國賣得好紅下,佢話呢套o野本來係貼north q的,而家貼左corsair。
想問下有冇人用過?有咩特點?如果唔太貴我都想訂返隻來同風冷散熱器比一下,當係第一套做測試的水冷套裝都好。

冇幾貴,$600樓下就有~~~

有會員買o左至知唔包AMD扣具,唔知放o左未~~~

會唔會有人走入黎話你問之前應該爬文呢
(講笑 )

隻野我冇用過
出面賣$590~$630
全黑
汞+冷頭一體化
冇得換喉
冇得換水
冇得換排

講真,訂Larkooler好過啦
CPU銅頭+240銅排+一體化水箱連汞+水管+冷液
都只係$500有找(未含運)
係團購計埋運費再夾埋VGA頭&NB頭先貴D...

原帖由 LKNim 於 2009-8-28 09:45 發表
(講笑 )

隻野我冇用過
全黑
汞+冷頭一體化
冇得換喉
冇得換水
冇得換排

我已經好少入來水冷區了,正所謂見過鬼怕黑,都係交比無比膏來睇多d。
因此唔多熟悉最新情況,如果6百幾都可以買一套來試下wor~

原帖由 tonychoi 於 2009-8-28 10:02 AM 發表

我已經好少入來水冷區了,正所謂見過鬼怕黑,都係交比無比膏來睇多d。
因此唔多熟悉最新情況,如果6百幾都可以買一套來試下wor~

期待測試

其實我都想用Larkooler vs TB120 vs Hammer架
但係14號完左團購到而家都未有消息,就開學了 時間...

原帖由 LKNim 於 2009-8-28 09:45 發表
(講笑 )

隻野我冇用過
全黑
汞+冷頭一體化
冇得換喉
冇得換水
冇得換排

好可惜 tw見唔到
如果唔是買左套來玩= =

原帖由 K_C_ 於 2009-8-28 09:44 發表

冇幾貴,$600樓下就有~~~

有會員買o左至知唔包AMD扣具,唔知放o左未~~~

你講我呀?

原帖由 Qookei 於 2009-8-28 10:08 發表

你講我呀?

Sure~~~~~

原帖由 cheungmanhoi 於 2009-8-28 10:08 AM 發表

好可惜 tw見唔到
如果唔是買左套來玩= =

成日將台妹掛係口邊
想搵到Larkooler都難

原帖由 K_C_ 於 2009-8-28 10:10 發表

Sure~~~~~

放左lu....唔係就借俾tony玩先la