玩水冷都要做足安全措施 ,一唔小心就中左性病(update 2/8/2012)

性病=性能上出現問題
窮人用水喉水做冷液,一唔小心做足安全措施,慢慢唔覺唔覺兩個月後就會生野生到全身都係...
咪就係生藻lol

過左次水,沖出泥,
超多藻

前面黃甘甘果條就係我未過水前拆出泥,
後面果條本身都係好似前面果條咁黃,
加多少少漂白水入去意外地漂番白.
冇錢買銀條,
水喉水加少少漂白水都唔錯.

....................題外話, 其實我張GTX580上水先係今次改水道嘅重點

上完水都係咁亂,大家睇完好去洗下眼

----------------
預告:
已入淘寶電磨一個,準備開孔汁線...
未知幾時開波

-------------------------------------------------------------
updated 2/8/2012
今日得開,玩下開孔先
準備埋吸塵機吸碎

時間關係, 界完

界得麻麻地,角位要界出D先cut到岀泥, 仲要有D位出界
唉,開到咪算lol~

預告:
揾日出黃金求求其其買2條cpu 8pin ,2條 pci-e 6pin 延長線頂住先

你開得POST就快D開工.....
如果唔係就真係比人小到有性病

性病=性能上出現問題
窮人用水喉水做冷液,一唔小心做足安全措施,慢慢唔覺唔覺兩個月後就會生 ...
bcys 發表於 26/7/2012 01:08

師兄,睇你啲hardware你似用10支銀條都唔覺貴果種

用ek水冷液會唔會咁

銀條幾錢ga?邊到有?.?
睇到樓主之後好想買...

銀條幾錢ga?邊到有?.?
睇到樓主之後好想買...
233062306 發表於 2012-7-26 01:47

要去金鋪買一兩925銀先有用架

回復 5# 233062306

搵sam ching

你開得POST就快D開工.....
如果唔係就真係比人小到有性病
melody20541 發表於 2012-7-26 01:38

呢個post其實已經開完工
下次執完線都唔知幾時,可以兩三個月都未搞

師兄,睇你啲hardware你似用10支銀條都唔覺貴果種
FeverMike 發表於 2012-7-26 01:40

其實我係唔識搞,所以費事搞

啲喉好恐怖