新手硬管水冷分享

前日到晒,琴日放假就開工,過程冇影,不過好痛苦,下次會買多啲角度既轉頭。

上機前

上機後

有咩意見比比我,tb寄溜左燈,而家去買,黃金邊度有變色燈買

via HKEPC Reader for Android

前日到晒,琴日放假就開工,過程冇影,不過好痛苦,下次會買多啲角度既轉頭。

上機前

上機後

有咩意 ...
zetateam2003 發表於 2014-10-22 14:43

我鍾意隻貓多d,燈去鴨記買

i think acrylic tubes need to be parallel, so either 90 degree or 180 degree, to look good, otherwise I don't see the point of using them...

回復 3 #keith6945

我覺得買少左,現時係唔滿意,佢唔溜都汁身彩了

via HKEPC Reader for Android

回復 keith6945

我覺得買少左,現時係唔滿意,佢唔溜都汁身彩了

via HKEPC Reader for Android ...
zetateam2003 發表於 2014-10-22 16:30

可以再改,改到滿意為止

give u reference

give u reference
可愛老坑 發表於 2014-10-22 20:43

老坑出野啦

張980原來有D試水溜水既水尾係背版睇唔到,開左機半個鐘突然雪花先知

唔知拎上去保有冇得整,而家拆晒D野,用返670...

張980原來有D試水溜水既水尾係背版睇唔到,開左機半個鐘突然雪花先知

唔知拎上去保有冇得整,而家拆晒D野,用 ...
zetateam2003 發表於 2014-10-23 05:32

咁不幸

得上代理有得搞