[開箱] EK-Vardar EKWB冷排專用風扇圖片開箱

廢話不多, 先上圖

普通紙盒包裝, 今次敗入的是 F4-120, 最高2200rpm

普通紙盒包裝

風扇一把加四口螺絲, 有D求其

風扇一把加四口螺絲, 有D求其

風扇葉做工不錯, 四角方直角感覺較硬朗

風扇葉做工不錯, 四角方直角感覺較硬朗

跟機已包好黑網, 扇葉屬不可拆類型, 用耐左清塵會有麻煩

跟機已包好黑網, 扇葉屬不可拆類型, 用耐左清塵會有麻煩

隨便上一個冷排比大家睇睇

隨便上一個冷排比大家睇睇

支持冷排扇開箱…師兄覺得把扇夠唔夠靜??夠唔夠力??

c兄你好,我想問下係邊入手嫁?
我留意左佢把180mm扇一排,不過唔知係邊買得到...

回覆 2# GentleSilenT

靜唔靜不算最好, 但係EK這把風扇專門為吹排設計, 風量一定無死錯.
係EK官網及各大外國網站都有評測, 師兄可以去搵下.

回覆 3# cwcc

我自己係淘老相屬店家入手, EK官網都有得買, 係遠D運費貴要等下咁解姐.
但我估佢手上應該無現成180mm咁大把貨仔, 點都係要訂.

我遲幾日會做一個不專業評測送比廣大師兄睇

支持冷排扇開箱…師兄覺得把扇夠唔夠靜??夠唔夠力??
GentleSilenT 發表於 2015-2-5 10:06

2200rpm,應該唔靜,但睇落好夠力

回覆 7# SEED

最高2200姐, 咁又唔一定要用盡, 是關我最大只能忍受1400以下(機內)
設計明顯係"參考" Gentle typhoon GT

回覆  cwcc

我自己係淘老相屬店家入手, EK官網都有得買, 係遠D運費貴要等下咁解姐.
但我估佢手上應該無現 ...
kenter2911 發表於 2015-2-5 13:58

方唔方便pm一下邊間鋪嗎?

回覆 9# cwcc

已pm,請師兄查收