電腦'受刑'記

以下內容可能使人感不安.

因為,'刑具'太強了.

最後成品可能與圖下相若.

因為理想配套差不多到,正式建造前.先向供應商查問樣本,另外查問新條款等, 始終冇樣本好難講清講楚. 我收到既溶劑實物(4 OZ樣本)

簡筆字, 上面是商品名. 因為英文為主,中文為輔, 因此算了.

待有時間就去查,究竟係龍定蟲. 上一次從觀察實物,實際操作已經知道,水非水. 4安士不是實重,比水重最少百分之五拾. 而且不喜歡水.

電筒能受, 同時知道反應較一般酒精快, 而且不燃.

https://youtu.be/iaJCvqWWZ-w

明明係中文,但我睇唔明

明明係中文,但我睇唔明
lycq525 發表於 2015-4-30 19:04

解碼時間:

概念: 溶劑被動冷卻, 沈全機
訂水: 睇唔明溶劑成分, 未知效能好壞.
'比水重百分之五十': 唔明佢呢句喺密度高過水50%, 定喺密度喺水嘅50%.
有不溶於水嘅特性.

電筒: 唔知佢喺想扔支電筒入去定點, 用處應該喺睇沉積物同檢查效能等等

回覆 4# fanchiuho

這種火星文 你也會解讀 必須讚

其實樓主邊到人
我睇你有時中文都比較有風格

各位, 畀你頂下癮先. 騷一定有, 但要時間準備.  

準備之前, 先睇有冇電先, 確保正常

支解先, 冇任何特別, 三粒電池仔加正負極.

回覆  lycq525

haahhahah 高手
DirtyBear 發表於 2015-4-30 19:31

睇黎油神係想兌現對你地既承諾:整部示範機出來
(佢寫理想配置就到)

PS到時再叫你地夾錢

回覆 8# derrickleung65

作為示範機,能力不夠強呀
如果引人夾錢

解碼時間:

概念: 溶劑被動冷卻, 沈全機
訂水: 睇唔明溶劑成分, 未知效能好壞.
'比水重百分之五十': ...
fanchiuho 發表於 2015-4-30 20:59

我諗我知道佢想講咩la

佢係3m到攞左支4oz既油

然後打算丟支香蕉電筒落去
睇下會唔會影響條蕉運作

應該係咁