[開箱] 請教各位

今日小試牛刀,裝完先發覺我忘記入水位 請教各位我可以向邊個位加裝,仲有問題想問我水箱打橫放,可以嗎?

個人不喜歡將水樽横放,另見你現在只能在水樽頂骰仔位加入水位,不過由於横放所以只能入到半滿,不大建議……把水流計拆去提高前排水樽直裝會好好多……

我曾經試過打直,但顯卡同冷排中間果位,放唔落.......逼於無耐要打橫放....

想試下買件L架試睇下放唔放到

將部機側放,前面板向下尾部向上,個水樽就竪直加水排泡,前題係要泵樽固定唔會移位,放啲軟性物體墊住防止整花前面板,排完泡加夠水上返排水閥翻正部機攪掂

等我再試下先

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

將部機側放,前面板向下尾部向上,個水樽就竪直加水排泡,前題係要泵樽固定唔會移位,放啲軟性物體墊住防止 ...
kcto 發表於 2016-5-29 10:39

係波忘了可訓底部機在水樽位上入水及排氣

試咗,會嘔水,咁即係唔係入面有好多氣頂住?

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

試咗,會嘔水,咁即係唔係入面有好多氣頂住?

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone ...
netso 發表於 2016-5-29 17:43

正常,要慢慢分開入……