不要駭我 - UnHackMe 免費試用! ( Ended )

好多無謂插件不知不覺地捆綁在瀏覽器內
試用 UnHackMe 就可搵出佢地
Version 7.55 Build 455
功能就請參考官方網頁,不再轉貼了

先到大贈送網頁登記 ( 未註冊 ) 或登入 ( 已註冊 ) :Ended!
祇剩下兩日半時間

登入後就可以下載  1. UnHackMe 程式
再到 2. 登記 email 取註冊
如果唔想再登記,可直接使用已附上 3. 的註冊

輸入註冊碼,就可以使用

檢查後會搵到一些可疑的插件 ( 多數都係大陸軟件的“贈送”品   )
例如 OpenCandy
都唔知係乜
咁就可以按 Show Menu 去 Google 一下先至決定 Del 唔 Delete
小心!刪走後,例如百度管家等等…
就會用唔到,要先睇清楚

因為不明的大陸插件,外國軟件公司都唔知佢係忠定奸

繼續 " Go to the Next Test " 至完結

完成!

好多無謂插件不知不覺地捆綁在瀏覽器內
試用 UnHackMe 就可搵出佢地
Version 7.55 Build 455
功能就請參考 ...
hongkongfun 發表於 2014-12-15 23:48

好似重裝快d wor

回覆 2# 神偷奶爸

我都係咁睇

重裝係快 重裝之後要裝返o的常用軟件都幾頭痕

回覆 1# hongkongfun

咁呢個軟件係外國還是國內?
你用過之後感覺怎樣?

我剛剛睇過個網,其實都應該是試用一個月之類,不是永久免費

哇,好在冇download啫!

請問,呢個可以CHECK出黎後,可以幫忙刪走埋嗎?

我個瀏覽器正給一些廣告等既野綁住左
依家看見就有個NextCoaUP,一直無法刪走,雖自己網上搵過一些刪走這個NextCoaUP的教學,怎知手動既刪唔走,用那些網站講既軟件只能CHECK不能刪(要付款啊!)

THX Ching