安裝不到【卡巴斯基反病毒軟件2016】 ...

最近重裝兩部電腦,但都安裝不到【卡巴斯基反病毒2016】,每次安裝到最後,停留在【5 秒】之後就唔識郁了,唔知點解?! 請幫忙解答,謝謝~

安裝 Net Framework 4.0 時停左唔繼續?
或試以下兩個方法  

http://support.kaspersky.com/general/installerrors/11682

唔該哂師兄,感激!!!

安裝 Net Framework 4.0 時停左唔繼續?
或試以下兩個方法
hongkongfun 發表於 2016-6-7 22:35

師兄d國內版喺香港用有無問題?tb好似平好多⋯

可以,我就係用 TB,但你記住一定要下載簡體版先得!

師兄d國內版喺香港用有無問題?tb好似平好多⋯
vv123 發表於 2016-6-8 12:29

smartlam 發表於 2016-6-8 15:15

病毒應該係無分國界,只要佢update檔案嘅速度同其他版本一樣就ok,唔知佢殺Ransomware能力如何⋯

我無理由特登去下載個 Ransomware,試完再話俾你聽,係咪?!
不過我用左兩年都冇問題,覺得比 Norton 好好多,起碼冇咁大食冇咁拖慢部電腦。

病毒應該係無分國界,只要佢update檔案嘅速度同其他版本一樣就ok,唔知佢殺Ransomware能力如何⋯ ...
vv123 發表於 2016-6-8 16:37

smartlam 發表於 2016-6-8 15:15

想問下個簡體版入面有冇得俾你轉英文,定係只可以用簡體中文

我無理由特登去下載個 Ransomware,試完再話俾你聽,係咪?!
不過我用左兩年都冇問題,覺得比  ...
smartlam 發表於 2016-6-8 20:51

師兄唔好介意,唔係咁嘅意思!

掃ransomeware見d人多數叫用spy hunter或者antimalware