[售] EeePC 901 XP 版 (10/9/2009完)

現售黑色EeePC 901 XP 版
九成新
有盒有單有保養至今年十月
因keyboard太細, 故售之
歡迎試機後才購買
現售 $1800
12G
1G DDR2

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[售] EeePC 901 XP 版 (10/9/2009完)
2+5=7 end

$1800 是即食價?

原帖由 jasonqwe 於 2009-9-2 23:01 發表
$1800 是即食價?

應該係... 不過就算有興趣依家都唔食得住...

其實我都唔係好識賣架...
賣幾次都未賣到
有興趣就PM我啦...我留個電話俾你聯絡我...

原帖由 addman 於 2009-9-3 01:11 發表
其實我都唔係好識賣架...
賣幾次都未賣到
有興趣就PM我啦...我留個電話俾你聯絡我...

想提醒樓主, 呢度擺咗上嚟拍賣後係絕對唔可以接受pm交易嘅...

純粹suggestion... 依家都好多人放緊同類型產品, 想自己件貨早d賣出就要有更高吸引力...
例如:
- 提供多d圖 (e.g. 開機後有畫面的mon... 某d位置嘅局部close up... etc.)
- 多d描述 (e.g. 個spec/config... hdd, ram, os, etc.)
- 價錢/優惠 (note: 並無壓價之意... 只係同時間有幾件質素相當的貨品, 要跑出就要有勝人之處, 你未必需要減價, 但可以考慮俾某類優惠 e.g.送mouse, 指定交收地點可減價... etc.)

20GB only?

原帖由 happy_gemini 於 2009-9-3 09:31 發表

想提醒樓主, 呢度擺咗上嚟拍賣後係絕對唔可以接受pm交易嘅...

純粹suggestion... 依家都好多人放緊同類型產品, 想自己件貨早d賣出就要有更高吸引力...
例如:
- 提供多d圖 (e.g. 開機後有畫面的mon... 某d位置嘅 ...

50 points has been gone

原帖由 AndyWilliams 於 2009-9-3 12:26 發表

50 points has been gone

Oh my god...
一時唔小心諗住加番d examples潻... (自己仲成日提人唔好改post... )

加左幾張相俾大家參考