拍賣取消,請移除

更新即食及齊食價

肥龍2 965BE C3 3.4G
XANDER貨 有盒有單有風扇,100%WORK
09年12月21日於XANDER TRADE-IN番黎,由當日起保用3年
默電長行3.7G中    冇超縮
到Q2可上XANDER trade-IN 6核/現在上去TRADE-IN粒新都得   

因為上左xander trade-in左粒CPU~故取消item1 拍賣,
向食左的師兄致歉,如有需要,版主可扣分處理

GAGIBYTE 790XTA-UD4  AM3 + DDR3   100%WORK
於10年1月24日於珍寶購買 頭7日都未個
底版用左2日,其他未用個 (USB3.0+SATA3.0)
聯強3年保用   有盒有單  配件及背版全新

取消拍賣.自用

COOLERMASTER HYPER 212
有單冇盒,用左差唔多一年,100%WORK
齊配件(INTEL配件全新)   跟原裝風扇

取消拍賣,自用因反應不佳,而且出價的師兄已通知

無散買?_?

無散買?_?
hohob613 發表於 2010-1-27 08:33

想要邊樣?.?

本身想要U.. 但粒U體質仲差過我粒955BE

有955,點解仲想換965
係差個0.2G時脈~其他冇分別
體質差~可以上XANDER TRADE-IN粒新再試

到Q2可上XANDER trade-IN 6核/現在上去TRADE-IN粒新都得

咩係Q2? TRADE咩6核? 唔洗加錢都TRADE得?

有955,點解仲想換965
係差個0.2G時脈~其他冇分別
體質差~可以上XANDER TRADE-IN粒新再試 ...
gn02259451 發表於 2010-1-27 14:50

TRADE IN 加$200 =.=
你粒賣幾錢先, PM我
我果粒都4.3GHZ入WIN ...
我以為965 可以4G燒幾粒鐘TIM..
我而家果粒4GHZ 燒得1X MINS
3.9穩燒

咩係Q2? TRADE咩6核? 唔洗加錢都TRADE得? ...
tsaitsai2003 發表於 2010-1-27 14:52

Q2=第2季
第2季AMD會出6核心CPU,到時係XANDER代理的CPU而且有入貨
可以用舊CPU+錢換新CPU(環保丫嗎,又可升級,一舉2得)

回樓上
唔接受PM出價的

Q2=第2季
第2季AMD會出6核心CPU,到時係XANDER代理的CPU而且有入貨
可以用舊CPU+錢換新CPU(環保丫嗎,又可 ...
gn02259451 發表於 2010-1-27 14:57

換粒新幾錢?
Q2 換得來起碼加幾舊,

212+
$100