[平板電腦] 取消99% ASUS Fonepad 3G 可通話平板 購入只有一星期 2013-5-30 end

a. 物品名稱 --- 99.99%new ASUS Fonepad Android Tablet 8GB 可插microsd 3G 可通話平板
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---取消
d. 底價(等同最低出售價) --- 取消
e. 每口叫價 --- 50
f. 保養期 --- 購入只有一星期,有單,香港行貨,本身買黎自用當生日禮物,
但女友送左部 ipad mini 4G 所以出售,已貼保護貼,近乎全新
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 有單,配件全齊
h. 交收方式/地點 /期限 ---東鐵太和站,深水埗(sat&sun 12:00pm-7:00pm)優先

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

c-hing 内置記憶係8G 定 32G?

如果係8G 請問CPU 係1.2定1.6 因有分新舊版的?

8GB
8GB 係行1.2 32GB先係1.6
8GB未聽過有1.6版本,何來新舊之分

8GB
8GB 係行1.2 32GB先係1.6
8GB未聽過有1.6版本,何來新舊之分
wilsonyip 發表於 2013-5-25 20:22

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 94&pid=29959392

Sorry 原來我錯,我呢部係1.2 Atom Z2420

Sorry 原來我錯,我呢部係1.2 Atom Z2420
wilsonyip 發表於 2013-5-25 20:28

Ok, thanks

原來有分 咁減少少價,改1800即食

a. 物品名稱 --- 99.99%new ASUS Fonepad Android Tablet 8GB 可插microsd 3G 可通話平板
b. 數量 --- 1
c. ...
wilsonyip 發表於 2013-5-25 20:06

STILL SELLING OR CANCEL ?