[記憶體] Kingston 8GB 1600MHz DDR3 End: 2015-07-08

暫停中

a. 物品名稱 --- Kingston 8GB 1600 DDR3
b. 數量 --- 6 (可散買, 散買一條, 只跟影印單)
c. 即食價 --- 每條 HK$320 (請注明要幾多條)
f. 保養期 --- 有 Jumbo Computer 單 (2條一張, 4條另一張), 聯強保養
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%正常運作, 有盒
h. 交收方式/地點/期限 --- 投得後3天內地鐵/火車沿線交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

葵興地鐵站 6:30後方便?

散買一條? 幾錢?  48GB =320??

[記憶體] Kingston 8GB 1600MHz DDR3 End: 2015-07-08

a. 物品名稱 --- Kingston 8GB 1600 DDR3
b. 數量 --- 6 (可散買, 散買一條, 只跟影印單)
c. 即食價 --- 320
f. 保養期 --- 有 Jumbo Computer 單 (2條一張, 4條另一張), 聯強保養
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%正常運作, 有盒
h. 交收方式/地點/期限 --- 投得後3天內地鐵/火車沿線交收

48GB??  320??

你快D 改番啦, 如果唔係我eat la, 48GB , 320蚊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 6# hkpolo067123

我估要 祝你好運

eat
hkpolo067123 發表於 2015-7-5 10:40

對不起, 我寫得唔清楚係每條320, 不過標題都寫係 8GB, 而唔係 48GB
我知會被扣分, 希望各位多多包函

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Eat 2 條,有單
Eric29042004 發表於 2015-7-5 10:59