[顯示卡] Inno3D GeForce GTX Titan Black

a. 物品名稱 --- Inno3D GeForce GTX Titan Black
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $2000
d. 底價(等同最低出售價) --- $1500
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 因為唔係單買,所以得張中田連其他料既單,無盒,無保用証,
不過日昇有行保3年(2014/3出廠日期>2017/3)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work(使用期2014/4-2015/9) 無配件
h. 交收方式/地點 /期限 --- 港鐵站交收

放錯位啦。。。。。。

因為我見交易廣場(電腦類)嗰度無發帖制,而個版規入面又有

我以為咁開POST先得...岩岩發現原來係個底有制...

另外我實際都唔知價,因為之前換左張980TI就無掂過隻TB

近日執野見到咪諗住放左佢

效能等同780ti , 仲差過 970 , 仲要無保 , 仲要2000蚊?
仲要錯區? 其實想點?
我覺得留黎收藏係ok 既 , 但對 ...
max3306kin 發表於 2016-7-9 15:10

TITAN個名都值二千蚊
TT BLACK好過780TI, 即係同970差唔多

Titan系列, 工作繪圖剪片有不同效能? 反之不是for遊戲上是嗎

Titan系列, 工作繪圖剪片有不同效能? 反之不是for遊戲上是嗎
惡魔城城主 發表於 2016-7-10 01:29

Titan Black有雙精運算  
雖則Core效能所謂等同780ti 仲差過 970
但係雙精運算 同埋vram 比780ti 970ti 總有佢用處同

而雙精運算 我都唔肯定係唔係所有program都食, 有可能要夾番用乜野program

因為打機應該比較睇重係GPU 處理效能, 所以用打機黎比, 佢應該係會差過依加出面買到兩千蚊價值嘅卡

wrong area

[顯示卡] Inno3D GeForce GTX Titan Black
no end date