[電腦組合] 反應不佳决定取消拍賣自用請版主鎖帖謝謝 (2016-12-21 End)

a. 物品名稱 --- E3-1230v3主機一套(不散買):
CPU:Intel Xeon E3-1230v3
主機板:MSI Z97M GAMING
RAM:Kingston HyperX FURY 16GB Kit (2x8GB) 1866MHz
顯示卡:GTX960-MOC-2GD5
SSD:Plextor M6S 256G
機箱:Antec ISK600M MATX
電源:Silverstone Strider Plus 700W (SST-ST70F-PB)模組牛
CPU散熱:利民Thermalright HR-02 Macho Rev.B+貓頭鷹12cm風扇一把
b. 數量 --- 1

c. 即食價 ---$4300

d. 底價(等同最低出售價) --- $3800

e. 每口叫價 --- $50

f. 保養期 --- 私保交收後起計72小時。不包人為.

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 全部100%work。
CPU,主機板,RAM,顯示卡,SSD,機箱,電源及CPU散熱全部有盒齊件.
另有單有行保的為:主機板漢科保至17年6月,顯示卡漢科保至18年2月,RAM2014年5月購入景帝保.
其餘物品單據已失當無行保.

h. 交收方式/地點 /期限 --- 星期一至五晚8時後或星期六~日下午1時後只在何民田港鐵站交收.
[img] [/img]

如有疑問歡迎查詢謝謝。

是否已包括Windows Lience?

是否已包括Windows Lience?
Squall-Lucifer 發表於 2016-12-18 21:47

唔包,但交收前可預載Windows 7供測試!

回覆 4# ppoppq123

我手上條自Win7Ultimate升上來的10Pro Lience不知道能否搬去新機用......
如果能的話我便可以出價ORZ
另外我對後面條Razer Leviathan更感興趣ORZ

回覆  ppoppq123

我手上條自Win7Ultimate升上來的10Pro Lience不知道能否搬去新機用......
如果能的話我 ...
Squall-Lucifer 發表於 2016-12-18 23:14

我記得如果你嗰個係win 10 "OEM"版應該就唔得啦,但我又唔係好清楚"10Pro Lience"是否就係OEM?
你不如去win專區請教其他C兄好啲

取消拍賣保留自用。

回覆  ppoppq123

如果能的話我 ...
Squall-Lucifer 發表於 2016-12-18 23:14

可以的, 只要舊機個windows唔好一齊online/刪左部舊機就OK
親自試過