電子 DIYer Gathering

為了方便,我將個 POST 分出來:

想問問各位CHING,有沒有興趣出來 Gathering 呢?
我 G+ 那邊已開始討論,大致上想 weekend 喺西九附近 teatime,又可以去下鴨記、腦場等等。
第一次 Gathering 以認識大家、分享經驗、吹下水為主。同場可以討論下一起夾 project (夾 BAND? )。基本上是輕輕鬆鬆的聚會啦。

有興趣可以留言,不過如果大家唔介意嘅話,有興趣嘅 CHING 請到我 G+ 那邊Discuss,因為 G+ 會通知我有新MSG,我近日仍比較忙所以少點上來呢。

我嘅 G+ : https://plus.google.com/u/0/100633593684218000021/posts

P.S. 聚會各自附費喔~ 呵呵呵

[更新 2012-05-26]
聚會已完滿結束!
多謝出席的10位朋友(連自己),下次有機會再攪。

P.S. 聚會各自附費喔~ 呵呵呵     

objection.... 應該有大食大 ...
poonpoon 發表於 2012-5-14 23:32

Who/Where is 大大?

oh.... 好問題 .....
就計 EPC Dollar, 最大請 la~~~
poonpoon 發表於 2012-5-14 23:35

好提議!

好提議!
morris 發表於 2012-5-14 23:46

我吾去,因為我太多$epc

我吾去,因為我太多$epc
Offer 發表於 2012-5-14 23:53

唔緊要,搵多個epc$比你多o既一齊去咪得囉!........不過有難度,ha ha !

唔緊要,搵多個epc$比你多o既一齊去咪得囉!........不過有難度,ha ha ! ...
morris 發表於 2012-5-14 23:55

叫版主去