[開箱] 圖騰AD6842 Server Rack

這是我第一次買機柜 , 本來諗著買2手 , 但搵了幾個月都找不到合適的,
去SSP問价,600X800 42U 前後網門包送貨最平都要4k多,
最後上TB搵,找到一只圖騰AD6842 ,价2K多人仔,運費連木架要6百多,
計落只比SSP平幾百,再去SSP問多次和睇實物,同樣係大陸貨,而且冇牌子,
最後決定膽粗粗去TB買圖騰AD6842 , 付款後幾日就收貨,地下大門口收貨,
自己搬上樓,好彩有轆,費話小說.............上圖

葵涌 Ho-Tin 賣 42u 600 800 做緊2千幾,包送貨。

不如從上到下講吓個42u點用  

葵涌 Hoi-Tin 賣 42u 600 800 做緊2千幾,包送貨。
Joe_Black 發表於 2014-12-31 08:03

师兄可否pm地址给我,Thanks

不如從上到下講吓個42u點用
funfunhk 發表於 2014-12-31 10:00

我唔敢喺呢度讲,因為会比人追问d仪器有冇校准过……再会問我有冇认可资格

我唔敢喺呢度讲,因為会比人追问d仪器有冇校准过……再会問我有冇认可资格 ...
lau1900 發表於 2014-12-31 13:36

你話裝飾用咪冇人問準唔準囉~  

應該都係用黎放嗰D 乜乜Calibrator呀,乜乜Reference 呀,乜乜Standard 呀嗰D野。

我唔敢喺呢度讲,因為会比人追问d仪器有冇校准过……再会問我有冇认可资格 ...

感覺放成rack野係屋企,輻射好大...感覺唔良好

你話裝飾咪無人問囉

via HKEPC Reader for Android

咪玩啦,你d仪器跟国家级基准源校正过,一堆基准又互相参考,应该准过班口水佬d仪器。