[開箱] TS100 迷你烙铁開箱

抽奬抽回來的

手感還可,好輕
後來發現已經有得賣
索價350人仔(包一支雞頭),另買雞頭要56人仔
感覺真係有啲貴
其實雞頭係可以用 返 T12 ,但會長左,無咁好手感

不過我成日要係工地焊嘢,感覺上比GAS 雞好
只要我求其搵到個 12~24V電源,有1.5A 以上就用得

外形size都好得喎,唯獨是手感有疑問,
實戰下好唔好揸同操控?
睇賣家D圖好似有D唔就手咁。

屏幕竟然用 VFD....

VFD會唔會熱爆架?

P.S : 哇...成四舊水...

OLED

用 T12 咀?
Micro USB socket 有乜用?

OLED

用 T12 咀?
Micro USB socket 有乜用?
Joe_Black 發表於 10/7/2015 14:45

這個智能迷你電烙鐵,可以通過USB與電腦進行參數設置

數碼之家睇到...

電烙鐵搞咁多係,似係阿茂整餅多D喎

成400蚊人仔.夠我整6套pcb

UM......我係唔洗錢,係數碼之家抽奬抽中左

溫度曲線 @@ 好專業的焊鐵,但實用性好似唔多大 個樣都幾靚仔,但成400蚊人仔,又好似真係貴左D .

這個平d。