想問下2the max 6xr8

想問下e個機箱..
可唔可以夠位安裝到風神段orHyper 212 Plus
散熱風扇呢....唔該大家..
得我就聽日買....

原帖由 cks9204 於 2009-9-2 23:50 發表
想問下e個機箱..
可唔可以夠位安裝到風神段orHyper 212 Plus
散熱風扇呢....唔該大家..
得我就聽日買....

I think it's enough for those big HS(210mm W)
but a little bid expensive, 4XX

我用緊, 幾好

你都用緊呀...咁得啦...我一陣出去買....
E家做緊咩價,,,,,,難唔難安裝嫁...
夠位安裝嫁可,,,,唔會頂住

原帖由 cks9204 於 2009-9-3 11:13 發表
你都用緊呀...咁得啦...我一陣出去買....
E家做緊咩價,,,,,,難唔難安裝嫁...
夠位安裝嫁可,,,,唔會頂住

唔難安裝, 但係Display card只夠裝公版275, 285, 再長果D 3Fans版275一定唔得

注意 : 呢個case好重

哇.....E個機箱真係重到痴痴地...拿到我死...
我都係第一次安E  D散熱風扇...
好怕整爆粒U....D(羅絲)要上到幾實,,,係唔係個散熱個底接觸到個CPU就得嫁啦....
你用咩U....E家咩温度

你買左幾錢..個散熱

原帖由 cks9204 於 2009-9-3 12:44 發表
哇.....E個機箱真係重到痴痴地...拿到我死...
我都係第一次安E  D散熱風扇...
好怕整爆粒U....D(羅絲)要上到幾實,,,係唔係個散熱個底接觸到個CPU就得嫁啦....
你用咩U....E家咩温度

你買左幾錢..個散熱

我用U120E

個安裝方法都同Hyper 212 Plus..一樣嫁可...
我想知D(羅絲)要上到幾實

原帖由 cks9204 於 2009-9-3 13:35 發表
個安裝方法都同Hyper 212 Plus..一樣嫁可...
我想知D(羅絲)要上到幾實

乜MB? 應該係最實.

我用緊MSI  P45 PLATINUM