<開箱文>今日又敗家啦...

跟著razer後..又再一次敗家 行過地舖 見到就被上身 唉 又敗家..多講無謂 去片
2009-9-5 12:45 AM

幫部死腦 搬下家..!!5多睇..即刻上機
來副舊機先

郁手

完成...!!

完完全全浪費左隻箱、隻牛

箱唔襯板、板唔襯display咭、咭唔襯牛

一句講哂 mismatch

呵..講得岩 所以我下個月去敗埋 i5同p55 ddr3 display再過下個月..dx11就岩岩好..哈..

而家流行火牛放最底~
其實有咩好處

原帖由 430 於 2009-9-5 00:58 發表

去飲咩~~:funk: :funk: :funk: :funk: :funk:

原帖由 430 於 2009-9-5 00:58 發表

而家要帶部機去街??
襯唔到部機開唔到架??
佢又唔係買機箱放係度唔用 隻牛冇用到咩

原帖由 ~CMK~ 於 2009-9-5 01:26 發表

而家要帶部機去街??
襯唔到部機開唔到架??
佢又唔係買機箱放係度唔用 隻牛冇用到咩

嗯嗯..講得岩 我只係買個i5先蠢..放係一邊睇咩..

原帖由 hofanpk 於 2009-9-5 01:33 發表

嗯嗯..講得岩 我只係買個i5先蠢..放係一邊睇咩..

我有個fd都想買li個case
見佢d風扇 應該幾吸塵下
我用p182都好吸塵

我都覺....
我就相反....
板,U,display敗完先火牛箱...
932真係唔錯...
睇來你中毒會好深

原帖由 owai 於 2009-9-5 01:38 發表
我都覺....
我就相反....
板,U,display敗完先火牛箱...
932真係唔錯...
睇來你中毒會好深

嗯..計劃下個月敗埋i5 板同ram 再下個月先dx11