吸音綿,波浪型0個隻,有冇師兄知九龍區邊度有得賣?

如題,用0黎黐機箱側板,
搵好耐都唔見有,之前有人同我講日本城有,
但係問0左幾間都冇,有冇師兄可以話我知邊度有?
如果係九龍區但係又比較偏D0既,可唔可以以詳細話我知?
因為我係路痴

音響店有無問過啊

原帖由 abc37 於 2009-9-7 22:12 發表
如題,用0黎黐機箱側板,
搵好耐都唔見有,之前有人同我講日本城有,
但係問0左幾間都冇,有冇師兄可以話我知邊度有?
如果係九龍區但係又比較偏D0既,可唔可以以詳細話我知?
因為我係路痴

新高登地下同二樓都好似有

鴨寮街, 新填地街同廣東道都有

原帖由 lamhokin 於 2009-9-7 23:10 發表
音響店有無問過啊

冇呀 我都唔知D影音舖有得賣

原帖由 rence 於 2009-9-7 23:11 發表

新高登地下同二樓都好似有

師兄好唔肯定喎 好~我聽日再出去睇下,唔該師兄你先

原帖由 Method 於 2009-9-7 23:15 發表
鴨寮街, 新填地街同廣東道都有

影音舖0個D?

吸音綿.......
可能果個電腦燒屋個細路可以教你點買....

要加吸音棉...要做好機箱通風對流既散熱先...
如果唔係機箱會變到好熱...d棉唔止吸音..仲吸埋熱

新高登賣薄身,冇波浪型,你不如問吓高登地庫(扶手電梯旁邊果間,費事講名)

原帖由 wangfai 於 2009-9-8 03:08 發表
新高登賣薄身,冇波浪型,你不如問吓高登地庫(扶手電梯旁邊果間,費事講名)

哦~薄身可能都會買,因為我都驚好似上面兩位師兄講咁會好熱,
你講0既我知邊度喇~唔知都可以自己搵下,唔該師兄

原帖由 strivekin2 於 2009-9-8 00:58 發表
吸音綿.......
可能果個電腦燒屋個細路可以教你點買....

咁大鑊? 我都係諗住試下先,唔掂我會搣晒番佢~唔該師兄

原帖由 玩具哥哥 於 2009-9-8 02:41 發表
要加吸音棉...要做好機箱通風對流既散熱先...
如果唔係機箱會變到好熱...d棉唔止吸音..仲吸埋熱

OK,我會注意~唔該師兄