昨天+刀見到依個野

Lian LI EX-23A (Black color)
兩個5.25 to 三個3.5 HDD, 賣$16X, 但唔知會唔會散熱冇咁好.  有冇Ching 用過

原帖由 poona 於 2009-9-10 09:40 發表
Lian LI EX-23A (Black color)
兩個5.25 to 三個3.5 HDD, 賣$16X, 但唔知會唔會散熱冇咁好.  有冇Ching 用過

前面有把風扇抽入,須然唔係好强,但足夠俾 HDD 散熱。

Can it only be used in Lian LI case?
Can I use it in other case?

原帖由 jobyball 於 2009-9-10 10:22 發表
Can it only be used in Lian LI case?
Can I use it in other case?

大部份機箱都用到,有兩個 5.25" 吉位,同預佢裝埋 HDD 有 8.5" 深而唔會頂住嘢就用到。

前面風扇好似係8cm, 而唔係3大轉3/4小的12cm

原帖由 tekkaman 於 2009-9-10 13:42 發表
前面風扇好似係8cm, 而唔係3大轉3/4小的12cm

全中!

"3大轉3/4小的12cm"點解?

原帖由 altezza 於 2009-9-10 13:52 發表
"3大轉3/4小的12cm"點解?

三個 5.25" 位轉四個 3.5" 位 - 配12cm 風扇

CM隻 3個5"25  轉 4個3.5" 好似賣$18X
睇下你認為邊款好D

CM690 用唔用到..???
好似冇乜位