留意開MATX箱既幫一幫手

想問下
有邊隻case有滿足到以下需求?
M-ATX MB
ATX PSU
前置USB panel係用3.5吋位,即係可以更換(如果原本係冇既都得)
at least 1x3.5"+1x2.5"+5.25"

要訓係度既case,唔要tower

thanks

silverstone GD05 O吾OK
http://www.silverstonetek.com/pr ... o=GD05&area=usa 不過要系taobao買

silverstone GD05 O吾OK
不過要系taobao買
panda926 發表於 2010-1-16 01:24 PM

我都有睇過呢隻
係差少少先滿足到我
佢個USB panel冇得換

我都有睇過呢隻
係差少少先滿足到我
佢個USB panel冇得換
LKNim 發表於 2010-1-16 17:01

Silverstone WO   4XXRMB對HKD都係5XX
其實唔差嫁LA 又係正壓

Silverstone WO   4XXRMB對HKD都係5XX
其實唔差嫁LA 又係正壓
panda926 發表於 2010-1-16 10:43 PM

我都知Silverstone係幾正,我都用緊TJ-07  
TJ-07既USB panel就真係好似我既要求咁,係一個可移除既3.5"裝置
當有USB 3.0存在而機箱得USB 2.0仲要冇得換,就會覺得有美中不足
想戒超頻+戒水冷,所以用M-ATX可以慳位D
唔用ITX既原因係插得顯卡又插唔到聲卡...
M-ATX既槽已夠用,ATX咁多槽都用唔哂...

其實我已經睇左不下百款機箱,都搵唔到想要既野
最接近我要求既係Silverstone CW-03,只係M-ATX->ATX
但連埋front screen一齊賣,勁貴...

我都知Silverstone係幾正,我都用緊TJ-07  
TJ-07既USB panel就真係好似我既要求咁,係一個可移除既3. ...
LKNim 發表於 2010-1-17 00:10

無USB3.0又點  世界上有lee樣product嫁嗎http://www.hkepc.com/4452

無USB3.0又點  世界上有lee樣product嫁嗎
panda926 發表於 2010-1-17 12:43 AM

我知有呢樣野丫...
其實前置USB我唔會用到,只係唔想個機箱有樣out dated既野又換唔走
所以#1我話原本冇USB panel都得

可能係我要求太高