放得落atx的細小直立機箱

之前在零件區問過師兄細機箱放atx板 (唔介意前置牛), 似乎擇唔多, 其實我平時冇乜留意, 暫時只得 Coolermaster Elite 341, 但個樣唔係好得,

有咩介紹呀?

我都想知, 小弟搵左半年都搵唔到, 請其他師兄幫幫眼, 唔該!

其實, 好想知道究竟香港有無比 360, 361更細 ( 及前panel 有風扇位) o既大牛大板 ATX機箱呢??

之前在零件區問過師兄細機箱放atx板 (唔介意前置牛), 似乎擇唔多, 其實我平時冇乜留意, 暫時只得 Coolermas ...
soccerism 發表於 2012-5-16 17:56

Ching,341 係 ATX 牛,MATX 板呀

The smallest ATX case + ATX power supply I can find is from GTR.

Not sure their quality so didn't buy in the end.

Edit:  according to GTR website, their smallest ATX case should be smaller than Elite 360

我都想知, 小弟搵左半年都搵唔到, 請其他師兄幫幫眼, 唔該!

其實, 好想知道究竟香港有無比 360, 361更細 ( ...
kcl 發表於 2012-5-16 20:13

ME 2
搵左好耐都搵唔到, 諗仕都係買番361

ME 2搵左好耐都搵唔到, 諗仕都係買番361
Vitman 發表於 2012-5-17 00:48

未聽過這 ME2 機箱, 師兄能否上一張圖看看, 見識一下!

聯力有一隻比較細既ATX 吾知岩吾岩 ching

http://www.lian-li.com/v2/tw/pro ... =25&ss_index=62

之前在零件區問過師兄細機箱放atx板 (唔介意前置牛), 似乎擇唔多, 其實我平時冇乜留意, 暫時只得 Coolermas ...
soccerism 發表於 2012-5-16 17:56

用緊隻GTR ATX 板 ATX牛的 細箱(~1/2 full size)
無咩問題

之前睇過GTR 3011/3012/3015/3016
不過唔知仲有無得賣