求機箱推介!!!!!!!!!!!!!

小弟想搵隻機箱,要滿足以下要求,最平幾錢就可以?
下置火牛
有走線位
有前置風扇位,最好有埋機頂風扇位
大細:唔識分咩itx, atx,mtx果d,要一般機箱大小,長度夠放一張長身既display即可
有隔塵網

請問以上要求,最平幾錢做到?有咩model做到?
thx各位師兄!

回復 1# kuga_1987

咁預幾錢呀? 對質料咩要求?鋁、鋼、膠?

回復  kuga_1987

咁預幾錢呀? 對質料咩要求?鋁、鋼、膠?
lcw1010 發表於 2012-5-18 17:51

預…幾百蚊,冇定…只係希望滿足果d要求中最平
質料都係冇要求
唔該師兄先~

預…幾百蚊,冇定…只係希望滿足果d要求中最平
質料都係冇要求
唔該師兄先~ ...
kuga_1987 發表於 2012-5-18 18:17

CM390, 431
我見幾多師兄用

ching..."幾百蚊"...300蚊係幾百蚊...900蚊又係幾百蚊

ching..."幾百蚊"...300蚊係幾百蚊...900蚊又係幾百蚊
alexander18 發表於 2012-5-18 23:33

師兄,你誤會了,我講既係滿足我果堆要求中,最平果幾款機箱……
我問題係「小弟想搵隻機箱,要滿足以下要求,最平幾錢就可以?
哈哈……所以冇預budget架…只係大概預估「幾百蚊」內做到,所以咪講幾百蚊……
令大家誤會…sorry...

CM390, 431
我見幾多師兄用
AL131 發表於 2012-5-18 18:23

唔該晒師兄!我見好多出機list都有用cm機箱!想問CM最出名係咪就係機箱?

自己搵,又冇budget點幫你揀.
平:

貴:
angus2810 發表於 2012-5-18 17:56

多謝師兄指點!已幫了很大忙!thx~!!!
對Sharkoon果隻幾有興幾型