有無平價 ITX 箱介紹或分享下(photo add)

最近 bid 咗塊二手ITX 板,要求唔高,放電視旁做 HTPC , 想細個啲,有無平價 ITX 箱介紹或分享下...THX a lot

MINIX LX 02 with 200W PSU $330 A SHOP

有無 ching 淘過呢類 mini-ITX case 黎用過   ,好似幾慳位 , 我推 Atom+ION 得唔得

二手區好似有幾個立人箱

回復 4# ivanng213

見到,不過好似太大!仲要買電源扳,唔化算

回復 3# georgekei

之前新高登好似見過類似既

回復  georgekei

之前新高登好似見過類似既
HAMAN 發表於 2012-5-31 23:46

really ? 咁聽日去開 SSP 望下先.THZ

回復 7# georgekei

嗯 唔使客氣
冇記錯 好似係個架上面 慢慢睇
間舖幾細下
但唔知係咪一模一樣

用緊這機箱巳2年了.買箱時跟電源板及適配器5A,我加錢轉10A求穩定.  
初期配備MINIX 6150SE-UC3+250U(25w)+金勝SSD 32GB+DDR3 2GB一條
之後轉配備為華擎H61M-ITX+G530 CPU(65w)+M4SSD 64GB+DDR3 4GB一條
早前轉新配備時也擔心10A適配器會唔夠力,現在巳用了半年也很穩定
圖片左邊銀色機箱是立人E-Q5右邊體積較大的黑色機箱是聯力PC-Q07

回復 9# ppoppq123

DC TO DC 5A 幾$?