有冇ching用過NZXT source 220?

500以下機箱覺得呢隻唔錯..
有冇ching用過?走線/料O唔OK?..
官網睇話HS可以16CM係咪即係用到212EVO?
同埋官網寫有hard drive既話..
另外..
"VGA Clearance Maximum   |        230mm w/ hard drive, 330mm w/o hard drive"
即係點?..
唔該ching幫幫手..

"VGA Clearance Maximum   |        230mm w/ hard drive, 330mm w/o hard drive"

姐係對住vga果個hdd位
如果你裝hdd係果個位...max vga length=230MM
冇裝係果個位=330mm

"VGA Clearance Maximum   |        230mm w/ hard drive, 330mm w/o hard drive"

姐係對住vga果個hdd位
...
wa124 發表於 2012-7-16 01:33

只係果個位咋可?咁我裝第二格係咪OK?

只係果個位咋可?咁我裝第二格係咪OK?
fk1794xd 發表於 2012-7-16 01:39

YES..放最低就OK

YES..放最低就OK
wa124 發表於 2012-7-16 01:41

明白thx..

絕對好走線~本身我唔係玩開都叫接受到

而家有4隻唔知點揀..
呢隻,CM k350,sharkoon t5-val,asguard pro..
本來想睇下出唔出silverstone隻rl01b..點知HS得155mm...
咁就唔出了..

NZXT機箱都幾有Heart架,叱呢隻+刀好似有實物,拎過上手玩都唔錯...中田都好似有
中價黎講都幾抵玩

NZXT機箱都幾有Heart架,叱呢隻+刀好似有實物,拎過上手玩都唔錯...中田都好似有
中價黎講都幾抵玩 ...
!天之驕子! 發表於 2012-7-16 12:24

我聽日出去睇

而家有4隻唔知點揀..
呢隻,CM k350,sharkoon t5-val,asguard pro..
本來想睇下出唔出silverstone隻rl01b.. ...
fk1794xd 發表於 2012-7-16 01:55

CM K350小弟都用緊
機箱好輕,可惜冇背版走線