[開箱] [ 新箱入宅 ] Cooler Master k350 開箱及 silent pro m2火牛開箱

[ 新箱入宅 ] Cooler Master k350  開箱及評語

見細路隻機箱都舊舊地,順手幫佢換埋隻機箱,依加既底版仲有埋前埋usb3.0,無理由哂左佢啊嗎

呢隻case 望落吾算大,收藏都沒有太大問題,仲要有埋全黑化 加透側,呢個價錢吾算貴($380)

請見諒,部機影相吾太好...

機箱特點:
開關制置於頂部,方便按,配上前置usb3.0,全黑化配透側,後方能容納8,9,12 cm 風扇,
設有水冷孔,方便水冷玩家走喉

機箱數據
機箱長闊高為200*424.6*479.5 mm
能裝上matx 及atx 底版,顯卡能裝上 315mm長,對於技嘉3風扇來講都可以裝得入

* 機箱頂部亦附上隔塵網 *

*  而於側版為採用透明設計配有12cm 風扇位  *

*  旁邊設有方便用家打開機箱的手把 *

*  後方配有水冷孔,能容納8,9,12 cm 風扇 *

* 機箱底版 位於火牛的位置 及旁邊12cm 風扇位亦設有 隔塵網,火牛位置設有避震膠塞 *

* 機箱 內部 *

* 方便用家 管理線材時 使用 *  

* 面版與 線材是分開,較為方便,而面版配上一些棉能隔絕一些塵 *

* 前方隨箱附上一把 紅燈 12cm 風扇 *

* 隨箱附上的配件,2 副 5.25",3 對 3.25" 以及一些螺絲 *

* 完成圖 及執線孔*

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

總結:
價錢算合理,吸引之處,黑化及透側亦附有前置usb3,最為喜愛為頂部開關制,
隻手吾洗去到咁低來禁制,而usb插口 亦是向出設計,方便使用,而藏線位亦較為多,
使其他cable 吾洗咁外眼。

大家睇落可能部機好空,事關張卡未入手......等張卡入宅再上多次圖

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

另外今次用既火牛係 cooler master silent pro m2 既火牛,線材比較長

要執出好既線,好既機箱係必需,但一隻有好既火牛亦不可缺小

* 24pin長 56cm,8pin 長60 cm *

* sata 電源 cable 64cm長, 有3個插口 共3條*

* pcie 電源 73 cm長,一條 8pin,一條6+2 *

* 大4 pin 65cm 長 *2 ,有3個插口 *

* 巨型散熱片 *

* 火牛資料 *

* 模組化旁邊設有文字說明 *

師兄執線執得好靚
小弟要獻醜了

師兄執線執得好靚
小弟要獻醜了
AL131 發表於 2012-7-17 21:26

兄弟,我都有去支持a fan

hkbpc 發表於 2012-7-17 22:04

ching呢隻都係a fan黎?

hkbpc 發表於 2012-7-17 22:04

小弟呢個機箱用左3把A FANS
抽出用WING12PL

CHING有冇裝側版風扇?

小弟呢個機箱用左3把A FANS
抽出用WING12PL

CHING有冇裝側版風扇?
AL131 發表於 2012-7-17 22:20

未搞丫,其他野仲更新中

小弟用左K350 2個幾月
呢個箱都幾食塵
D塵喺機蓋底嘅手拉位直接入機箱
建議CHING前面抽入加個隔塵網

唔裝顯卡都用720W電源...
除左玩雙卡同卡王真係冇一張單卡會用到咁高

未搞丫,其他野仲更新中
hkbpc 發表於 2012-7-17 22:32

ching ignore我

ching ignore我
fk1794xd 發表於 2012-7-17 22:42

係a fan 來,sorry大哥