鋁箱推介

請問各位ching,除o左聯力仲有咩好o既鋁箱推薦呢?
想要D類似咁o既格局:
http://www.lian-li.com/v2/tw/pro ... =38&ss_index=96

THX !!

錢唔需要考慮就 silverstone FT-01 啦

錢唔需要考慮就 silverstone FT-01 啦
COCOD 發表於 2012-7-31 15:39

預算$1500上限,如果 silverstone 01定02好呢?

THX !!

預算15K上限,如果 silverstone 01定02好呢?

THX !!
6chow9 發表於 2012-7-31 03:55 PM

15k?!

15k?!
sing 發表於 2012-7-31 16:22

唔好意思,$1500至真~

回復 5# 6chow9

樓主上面條link隻聯力唔好咩?

回復  6chow9

樓主上面條link隻聯力唔好咩?
lamech 發表於 2012-8-1 03:24

其實聯力呢隻我都覺得好正,只係想睇下有無多D選擇~
ching 覺得 Lian Li ARMORSUIT PC-P50 同 Silverstone FT-02 邊隻會好D呢?

THX !!

回復 7# 6chow9

如果有特別版FT-02(紅黑好型, 聯力呢隻都係), 就會揀佢, 兼且佢I/O shell向上, 所有PCI卡都無咁易黐塵. 加上三把180mm大風扇夠晒風壓! 不過有樣重要都係睇屋企位置適合邊隻箱多啲!

回復  6chow9

如果有特別版FT-02(紅黑好型, 聯力呢隻都係), 就會揀佢, 兼且佢I/O shell向上, 所有PCI卡都 ...
lamech 發表於 2012-8-1 09:28

隻FT-02特別版好似要over 2000,即係唔駛諗!
即係只可以諗FT-02普通版同聯力~

回復 9# 6chow9

咁聯力呢隻好似靚啲, 不過有時要睇實物先知
不過, 我都好想買聯力呢隻用嚟上水