[開箱] 尋日終於買到NZXT H2白色

就係尋日,終於落手買左一直想玩既白色機箱H2
廢話唔講咁多了去圖!

執左差唔多半個鐘線

確定一切冇問題 試跑!

而有關H2 USB位出煙既問題 小弟開左半個鐘機左右都冇事發生
所以新版應該fix左呢個問題
同埋舊版既單排USB係新版都變番雙排 應該係唔想人再插錯落speaker

P.S 最後想同海鮮坊既Terry哥哥講聲唔好意思 最後個箱都係去左第2到買

咩display?
terry3695 發表於 2012-8-2 17:44

6950 mod 6970

咁我用560se + e3 1245v2 tpn650單路12v 先25a夠唔夠架....
我見師兄你都係用單路12v就ok ...
terry3695 發表於 2012-8-2 19:10

1245v2同560se當然夠用
淨係計你粒u已經夠用非常有凸
12Vx25A都300w

師父可唔可以影個機背參考下點走線 汁得好整齊

隻箱背板走線夠唔夠位??同埋夠唔夠靜同散到熱呀??

師父可唔可以影個機背參考下點走線 汁得好整齊
penny=o= 發表於 2012-8-2 20:13

隻箱背板走線夠唔夠位??同埋夠唔夠靜同散到熱呀??
!天之驕子! 發表於 2012-8-3 12:28

呢隻箱走線位非常非常夠,基本上唔洗點用腦/技術就可以執到好靚
講靜唔靜既話,我可以話開到3檔全風扇full speed都唔係好聽到聲
想散熱好D既話 底可以加1隻12CM fan,頂可以加1隻14CM fan
但其實唔加都好夠用

回復 8# billy92005
恭喜樓主買到好箱

其實呢個係咪就係 ching 之前討論個膠箱?