[開箱] lian li pc-60fnwx開箱

一真想爲silverstone sg09.安下一體水冷玩下.但點知買咗corsair h80i返嚟.竟然唔啱裝.死唔甘心.終於有咁既情況發生...就係買咗個新機箱..其實一直都有想試下用鋁箱.但啱心水既又大個得濟...所以買咗 sg09...但有日行深水埗.無情情買咗個水冷..一心諗住安上 sg09身上..但竟然差兩分位...俾個籍口自己買咗lian li pc-60fnwx....大就大啦.......(其實都有諗縮數架,我部SG09一直都冇安DVD或BD,因佢要SLOT IN,真係幾貴,最少三百,咁又發生買咗水冷又唔啱裝,放番出去又可能蝕二百...咁不如加幾百,買個鋁箱..以後升級都方便D嘛...其實都係籍口 )........

呢個箱真係唔錯.咁大個都唔會重,又可以安5.25既嘢...今日重買咗orico5.25轉2.5吋hdd,重有開關制,抄資料時真係方便..唔使左插右插..我諗我有排都唔會換箱....呢個箱,真係好方便.PCIE唔便再上羅C,硬盤唔便再上羅C..又有成五個5.25...又有側透...機頂仲多咗個E SATA...唔錯...多謝分享
唯一唔好,我個人覺得,(可能我唔識走線)..背後走線位太淺...有D難.

正斗,,唔知買左幾多錢呢

回復 2# sayourmama
都幾肉尺...1150

樓主已經踏上不歸之路

回復 4# manling
唉..鬼叫我成日HKEPC上咩...中毒...(大把人陪.... )

回復  sayourmama
都幾肉尺...1150
reset2 發表於 2013-6-7 01:26

之前倍朋友買左個7fnwx都係$1080

回復 6# manling
其實LIAN LI真係好多型號..好鬼難分..我都有留意你講0個隻..但冇貨..冇黑化版

回復  manling
其實LIAN LI真係好多型號..好鬼難分..我都有留意你講0個隻..但冇貨..冇黑化版 ...
reset2 發表於 2013-6-7 01:39

ching係邊度買?

回復 8# manling

邪都....呢隻最後一隻..(唔知佢哋會唔會再入貨??)

細板用大箱?
點解唔買350d?