有養狗又大塵 求推介機箱

以往無養狗都唔怕 而家養左機箱成日入邊經常好大塵 而家用大底板 求推介機箱最好有埋散熱好啦 thanks

幾錢budget?

幾錢budget?
gary0916 發表於 2015-1-23 05:17

千令蚊 -2千樓下 係咪好 好多好既選擇

同樓主你一樣..諗緊760T 或者 in-win 904
個樣好好睇..但唔知得唔得
如果唔得都係諗返淘記 Fractal Design r4算

如果唔得都係諗返淘記 Fractal Design  ...
Kasy 發表於 2015-1-23 10:17

其實我部機 要裝兩張gtx 970 所以散熱需求比較大 想冷水冷自己又唔識 可以為有買個好既機箱

如果唔得都係諗返淘記 Fractal Design  ...
Kasy 發表於 2015-1-23 10:17

780T 同 h440 raze 哩兩隻邊個會岩我用多d 比少少意見

其實我部機 要裝兩張gtx 970 所以散熱需求比較大 想冷水冷自己又唔識 可以為有買個好既機箱 ...
ioaoav 發表於 2015-1-23 10:27

首推有垂直風道嘅機箱, 行雙卡會涼好多
如果2x3.5"+2x2.5"都夠用嘅話就E隻:
SilverStone 堡壘系列SST-FT03S (銀色) 旗艦級直立式效能機箱        HK$ 1380
http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=522&area=en
銀色幾靚

想裝多HDD嘅話就可以買E隻:
SilverStone 烏鴉系列 RV02B-EW-USB3.0 黑色進化版(側透窗) 極致玩家機箱        HK$ 1390
http://www.silverstonetek.com/ra ... p;area=en&top=C

首推有垂直風道嘅機箱, 行雙卡會涼好多
如果2x3.5"+2x2.5"都夠用嘅話就E隻:
SilverStone 堡壘系列SST-FT0 ...
gary0916 發表於 2015-1-23 15:14

SilverStone 烏鴉系列 RV02B-EW-USB3.0 黑色進化版(側透窗) 極致玩家機箱 我決定入手哩個 :P

SilverStone 烏鴉系列 RV02B-EW-USB3.0 黑色進化版(側透窗) 極致玩家機箱 我決定入手哩個 :P ...
ioaoav 發表於 2015-1-23 15:41

你買E個箱嘅話要係機頂預D位散熱

香港周維都大塵… 我就養長毛貓,最近買咗Fractual Design R5都好滿意,都係$900上下