究竟邊度有得買Jonsbo W2

行左旺中唔見,正刀得黑色無透明側版,請問有無人見邊度有銀色側透版? thx

個箱有咩優點呀??

正都可訂,上次我問過,$899,我就唔知有得訂,自己淘左

個箱有咩優點呀??
RoyKwan 發表於 2015-8-31 17:21

可以用e-atx,岩晒放唔到高身機箱但放到闊身機箱既人(eg:760t)

可以用e-atx,岩晒放唔到高身機箱但放到闊身機箱既人(eg:760t)
隨機人生 發表於 2015-8-31 17:35

謝謝!!

回覆 3# 隨機人生
佢黑色無側透都要$899,訂側透版都係$899咁抵?

回覆  隨機人生
佢黑色無側透都要$899,訂側透版都係$899咁抵?
king3 發表於 2015-8-31 20:19

上次我淨係問黑色,唔知有無側板,我上次係WHATSAPP問,淘寶買左先知有得訂,未計運費都同訂果個價差唔多...
利申:我係側透版,但係個設計好ON居,開機係右手邊,左手邊係側透,我放台邊,一係開機掣拍牆,一係就側透拍牆,極度ONX

上次我淨係問黑色,唔知有無側板,我上次係WHATSAPP問,淘寶買左先知有得訂,未計運費都同訂果個價差唔多. ...
隨機人生 發表於 2015-8-31 21:05

雖然呢個設計堅ON X,但個size fit個位無辨法,市面好似無咁上下機箱又support atx板? AIR540又太大,你係邊間淘落黎用邊間寄幾錢?

雖然呢個設計堅ON X,但個size fit個位無辨法,市面好似無咁上下機箱又support atx板? AIR540又太大,你係 ...
king3 發表於 2015-8-31 21:28

用官方集運,成百蚊運費,8kg,又大盒

用官方集運,成百蚊運費,8kg,又大盒
隨機人生 發表於 2015-8-31 23:33

最後都係去淘左