[開箱] INWIN 909 找數

對上開左個POST 想大家幫手搵INWIN 909 最後代理訂貸通知我最後買係買到
呢家同大家分享

件就睇圖有啦 唔洗介紹

試過搵台灣公司寄 但係台灣公司覺得會爆玻璃 HEA我

完成度30%

放係房頭 有時訓教會踢到

多謝SHARE, 我反而對佢隻904 PLUS, 有興趣, 細隻D, 又慳位得黎又909 OUTLOOK一樣

回覆 2# Kenlie

904PLUS 好細隻要睇清楚 DISPLAY 底板 CPU 風扇大細
同埋裝得兩把風扇 不過904PLUS 平好多 唔洗兩千
我呢隻909同代理訂2900
順帶一提之前有唔小人上TAOBAO買909 (因為香港沒有入貸 只有代理需要訂貸時通知你 入訂後再等個半月 不過代理服務一流 有需要可以問我)
TAOBAO 版既909 好多網民話有共震
我就冇出現 唔知有冇分別

我最後入左Thermal Take F51

回覆 4# mfai

CHING 兩樣野黎
一個賣樣 另一個唔識
有冇後悔先

回覆  mfai

CHING 兩樣野黎
一個賣樣 另一個唔識
有冇後悔先
a2598927 發表於 2015-12-30 21:19

咁又無,F51 差唔多所有位都有 dust filter,  靜音
hdd位又有fan吹 (本來打算909就全ssd)
只係之前用Lian Li, Silverstone TJ09 一直都係Aluminium 所以硬係覺得差左少少

回覆 6# mfai

性能就冇得比啦
我求樣 以前房台底 呢家放床頭

好靚, 機背有3個正方位係放風扇既?

回覆 8# 勁water

有三個位 多數裝冷排用
我就冇裝 依加四入一出

見到係真玻璃都有D心郁,自己用緊corsair 750d個側透係膠片好易花,原本想轉900d都猶豫中,可否俾D用後感參考下?