[開箱] TT core v21開箱

話說隻箱之前揾晒ssp,旺電同灣仔都無貨,今日行過又問下,今次返左貨,唔理咁多即要

以matx箱黎講係就係大左少少,但食到350mm顯示卡,前置20cm fan,咩都底返!

我都好鍾意呢個機箱, VGA卡打直放, 感覺好似好D, 而家用緊張ZOTAC好似好重咁, 驚佢彎要搵野撐住
想問下師兄買左幾錢

ZOTAC 鋼水好,我張 970 AMP 都係好重,仍然水平挺直

我都好鍾意呢個機箱, VGA卡打直放, 感覺好似好D, 而家用緊張ZOTAC好似好重咁, 驚佢彎要搵野撐住
想問下師兄 ...
feli 發表於 2016-7-8 11:19

原先550既,但原來隻箱開過,但未上過機,我照要,計平左幾草俾我

張Display card咁長都擺到,又真係唔錯,不過會唔會散熱唔到?

張Display card咁長都擺到,又真係唔錯,不過會唔會散熱唔到?
qqken05132 發表於 2016-7-8 13:12

前置有把20cm做抽入,散熱幾好,不過有個問題,裝左側板之後張卡擋晒,變相咩都睇唔到

前置有把20cm做抽入,散熱幾好,不過有個問題,裝左側板之後張卡擋晒,變相咩都睇唔到 ...
micchan218hk 發表於 2016-7-8 18:02

You can rearrange the transparent 側板 to the other side if you want.

You can rearrange the transparent 側板 to the other side if you want.
sunlite 發表於 2016-7-9 07:54

有諗過轉去機頂,但影響個冷排散熱!

有諗過轉去機頂,但影響個冷排散熱!
micchan218hk 發表於 2016-7-9 07:56

去五金鋪介塊綱加磁力貼

想問下張display 係咪30cm? 因為我都想買呢個箱,但係唔知30cm 咭入唔入到?同埋邊度買?唔方便post 可以pm 我。 thx.