[開箱] anidees ai crystal

因為兩張1070既積熱問題,原先想上水,但計下計下都係一闊三大唔化算,最後都係換板同機箱!隻箱原先想買corsair air 540,但一睇見實物又真係太大舊,想揾隻箱都咁難,一係三尖八角,驚死唔知係打機咁,一係又大567,買唔落手!
去到邪都睇,原先睇梗in win好似幾好,但一睇見呢隻兩側都有強化玻璃,好似幾特別,唔諗,即俾!

圖呢

我法國好多人見完隻箱會自動比錢........

圖呢
Jack813 發表於 2016-7-31 00:17

唔知點解up唔到圖

呢隻幾靚, 如果出新機我都會諗佢
有無內籠相睇?

呢隻幾靚, 如果出新機我都會諗佢
有無內籠相睇?
cactetra 發表於 2016-7-31 12:58

新增左相!

Very nice case, but I never heard of this brand @@

1千蚊 Glass case 玩到 E-ATX  真係少有
仲送 4 隻 140mm White LED Fans

今年性價比最強!

因為兩張1070既積熱問題,原先想上水,但計下計下都係一闊三大唔化算,最後都係換板同機箱!隻箱原先想買cor ...
micchan218hk 發表於 2016-7-30 23:49

M8G 換M8H...就是因為SLI. 點解唔買張1080玩就算呢

M8G 換M8H...就是因為SLI. 點解唔買張1080玩就算呢
EVIS 發表於 2016-8-1 01:31

感覺唔底嘛,俾多一倍錢換10-20%效能,行sli起碼有20-70%,不過而而好多問題,單卡fulload,但效能底下,sli仲慢過單卡,之前用980ti sli輕鬆破百fps,6600k未至於差到咁掛上4.5ghz