請問PS11同100R實際高度

由於依家個機箱入風位生晒鏽, 打算換個新嘅, 但書枱只可以放到高445mm, 所以想問有冇人用緊Silverstone PS11或Corsair 100R, 可唔可以幫我度吓個實際高度 (連埋晒膠腳及其他凸出位). 唔該晒

(官方spec係PS11高426.5, 100R高430, 但唔知準唔準同有冇計膠腳)

用緊Corsair 100R 連腳高42.XCM

人地官網有尺寸,點解唔google

人地官網有尺寸,點解唔google
lkl0120 發表於 2016-8-28 14:58

我有查呀,第一個post咪寫左。但我發現Fractal Design個官網尺寸係唔計膠腳嘅,所以先想問下Silverstone同Corsair係點

用緊Corsair 100R 連腳高42.XCM
ccooco11 發表於 2016-8-28 14:04

唔該晒,即係起碼可以買100R

我有查呀,第一個post咪寫左。但我發現Fractal Design個官網尺寸係唔計膠腳嘅,所以先想問下Silverstone ...
karsocrates 發表於 2016-8-28 10:13 PM

一定計嫁喎
唔計商品說明告得

一定計嫁喎
唔計商品說明告得
lkl0120 發表於 2016-8-29 00:53

我唔清楚呀,我去Fractal Design個網睇core 2300/2500時見佢話高係431mm,但我再download埋張product sheet睇佢就話431mm係未計腳,計埋膠腳要445mm。所以依家見到話高係XX時如果冇寫清楚,我都唔知佢究竟計左腳未

我唔清楚呀,我去Fractal Design個網睇core 2300/2500時見佢話高係431mm,但我再download埋張product she ...
karsocrates 發表於 2016-8-29 02:09 AM

正路出得都計腳
幫你鬧佢