[求救]CM N200 有條線唔識插...

話說我用緊Cooler Master N200 機箱,尋晚諗住執執d 線,
點知unplug 左有條線唔識插返...

呢條應該係前面板connect 去底板嘅audio 線,左手邊連去底板F_AUDIO,
但係右手邊我搵晒成個箱都唔見有針腳可以插,有冇用緊呢個箱嘅師兄可以救救我?

audio就梗係去番前板面個audio jack female嫁啦......USB上面果個囉...

audio就梗係去番前板面個audio jack female嫁啦......USB上面果個囉...
inori 發表於 2017-2-8 10:38

似乎係要拆埋USB 嗰塊連住線嘅前面板出黎先插到?

睇返底版說明書

底板說明書就冇講,不過我就走去問左cooler master,
奇就奇在佢叫我走去問代理Ramboxs,
不過代理好好, 影埋相俾我睇:

貼出黎可能幫到其他遇到同樣情況嘅人

inori 發表於 2017-2-8 10:38 AM

師兄你果兩把野........................................................................我好似好多年前玩過