有冇人買左 Fractal Design Define C?

前幾日係黃金地庫角甩頭買左隻, 原來佢地只係入 有透明側板果個version!!
心諗無所謂就買左, 點知裝左先發現底板果幾粒懶係有用嘅 debug LED 射住晒!! 奶晒野!!
乜光污染真係咁好玩咩, 部機係房入面開通頂唔怕D光阻住自己瞓教??
係度問下邊度有賣 Define C 無透側版? 順便搵下有冇CHING 買左呢隻CASE 後悔, 想轉玩光污染的話, 可以交換下側板

呢隻CASE 其實幾正, 好處係夠晒簡潔, 無左3.5" / 5.25" cage 阻住air flow, 細隻得黎又可以同時裝到240, 360水冷排!!
壞處就係冇得裝DVD ROM, 裝唔到太多3.5" HDD ( 得兩個), 同埋貴左少少!!  
http://www.fractal-design.com/ho ... e-c/define-c-window

同我隻大陸牌機箱無乜分別(內龍)

回覆 2# 隨機人生

係咪A字頭?

回覆  隨機人生

係咪A字頭?
curapicaxsing 發表於 2017-2-9 16:41

無錯,不過鋼水真係有啲薄

Sor囉...唔想坐多款貨...一律返晒有透側

而家唔係興咩都要發光RGB架咩,人地機箱入邊特登掛成排LED燈落去
你唔鐘意都係求其搵D唔透光既野封左佢算啦

中X田最後一隻無側透應該俾我前個禮拜買咗(見到QTY in stock  得1)

全個黃金無側透得一間有,又誤想去旺電(巴士站好遠)

無側透會靜音好多
這樣的電腦枱側透完全無用

中X田最後一隻無側透應該俾我前個禮拜買咗(見到QTY in stock  得1)

全個黃金無側透得一間有,又誤想去旺電( ...
t19922006 發表於 2017-2-10 10:49

我唯有買塊隔音墊封左佢????

Sor囉...唔想坐多款貨...一律返晒有透側
lkl0120 發表於 2017-2-10 00:32

都係嘅,潮流興玩光污染

你可以試下問代理有無得單買側版